Pokazy kulinarne
Realizujemy pokazy kulinarne od 2 do 2000 osób, zarówno zamknięte firmowe, jak i otwarte warsztaty promocyjne (np. otwarcia sklepów, restauracji, galerii handlowych):
- dla klientów, pracowników lub kadry zarządzającej,
- zawsze opracowujemy indywidualne menu dostosowane do klienta i okazji,
- realizujemy warsztaty w całej Polsce oraz na wyjazdach zagranicznych,
- przeprowadzamy warsztaty w każdej przestrzeni zamkniętej oraz plenerowe.
Specjalizacje Darii:
- kuchnia tajska - Daria jest szefem kuchni tajskiej, uwielbianej na imprezach firmowych,
- proste i szybkie dania w 15 minut - triki i patenty w kuchni dla aktywnych pracowników,
- kuchnia wspierająca odporność - świetna pozycja nie tylko w czasach pandemii,
- kuchnia w rozmiarze 36 - idealna kiedy uczestnikami są głównie kobiety,
- Warsztat szyty na miarę - czyli dopasowany do potrzeb Twojej firmy.
Na życzenie klienta dodatkowo zapewniamy:
- pełne zaplecze kulinarne realizowane przez wyspecjalizowaną firmę,
- wsparcie asystentów kulinarnych dla wszystkich uczestników warsztatów,
- najwyższej jakości produkty spożywcze na warsztaty i pokazy,
- porcje degustacyjne na pokazy kulinarne w dowolnych ilościach.
- zaplecze multimedialne (nagłośnienie, oświetlenie, ekrany, kamery, realizację),
- realizację transmisji LIVE (w tym sprzęt, ekipę i łącza transmisyjne),
- nóż Idealny oraz książki kulinarne autorstwa Darii jako gifty dla uczestników.