NAJBLIŻSZE WARSZTATY
Opis warsztatu
Zapraszamy na autorski cykl warsztatów z oryginalnymi kompozycjami trenerki oraz, jak zwykle, porządną dawką wiedzy i inspiracji. Podyskutujemy o kulinarnej kulturze Tajlandii oraz jej zróżnicowaniu pod względem geograficznym, poznamy nietypowe produkty oraz techniki gotowania i wreszcie przygotujemy pięć wyśmienitych dań, które przypadną do gustu najbardziej wybrednym podniebieniom. Kurs polecamy szczególnie osobom, które mają już za sobą pierwsze doświadczenia z kuchnią tajską.
Menu- Smażone małże w ostrym sosie chilli (Hoy Mang Pu Lourk)
- Wołowina z pieprzem w sosie chińskim (Phad Nuea Rad Na)
- Kalmary nadziewane wieprzowiną z grzybami shitake+(Phlat Plaa Meuk Yat Sai)
- Czerwone curry z tofu, warzywami i czarnym sezamem (Kaeng Phed)
- Kokosowa zupa owocowa z limonką i cynamonem